Doorgaan naar hoofdcontent

Muziekvereniging Haaglanden

 


Muziekvereniging Haaglanden

Repeteert op:
Show & Marchingband
Dinsdag van 19.30-21.30 uur

Jong Haaglanden
Donderdag van 19.30-21.30 uur

Individuele lessen op afspraak


Locatie:
CJMV-gebouw, Kerkweg 24 Pijnacker


Culturele Instuif

Dinsdag 6, 13 september Show- en Marching Band en donderdag 8, 15 september Jong Haaglanden
Kom kijken en zie hoe zij repeteren voor het pleinoptreden. Een gastheer/vrouw is aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Zaterdag 17 september
Het optreden op het Raadhuisplein van de Show- en Marchingband en Jong Haaglanden. Ook geven nog twee andere korpsen acte de préséance. Na afloop zijn de muzikanten aanspreekbaar en zij delen graag hun passie met je.

De week van 20 september (op dinsdag en de donderdag)
Er vinden gratis individuele- of groepslessen plaats. Je kan muziekinstrumenten leren bespelen en je wordt begeleid door kundige en enthousiaste instructeur(s).

Ook ben je van harte uitgenodigd te komen kijken bij de repetities van de Show- en Marchingband en Jong Haaglanden. Als je al een muziekinstrument bespeelt mag je misschien zelfs meedoen en als je nog niet een muziekinstrument bespeelt mag je het proberen.

Zaterdag 24 september
Treden ze weer op tijdens het weekend van De Verbeelding wat ook in het teken zal staan van ledenwerving. Mensen kunnen zich aanmelden voor proeflessen in de week of weken die volgen.

Zondag 25 september om 13.50 uur
Muziekvereniging Haaglanden opent de gezamenlijke uitvoering van de Culturele Instuif buiten bij CulturA.


Website 
www.dhpijnacker.nl

Mail
secretaris@dhpijnacker.nl

Telefoon
06-51032493

Facebook 
www.facebook.com/jonghaaglanden/
  
www.facebook.com/Show-Marchingband-HaaglandenPopulaire posts van deze blog

Oratoriumkoor Cantando

  Oratoriumkoor Cantando Pijnacker Repeteert op: Woensdag van 20.00-22.00 uur Locatie: CJMV-gebouw, Kerkweg 24 Pijnacker Culturele Instuif Zing je woensdag 7, 14 en 21 september mee? Ontdek in een gezellige en ontspannen sfeer hoe mooi klassieke muziek is. Heb je wel of geen zangervaring, het koor sleept je mee.  We zingen afwisselende lichte klassieke muziek: ‘Komm holder Lenz’, Haydn uit Die Jahreszeiten ‘All things bright and beautiful’, Rutter ‘Ave Verum’, Mozart ‘Cantate Domino’ van Karl Jenkins Het laatste muziekstuk zingen we in de gezamenlijke uitvoering ‘Stuif IN Cultuurrrr’ op 25 september tijdens De Verbeelding. Als je het leuk vindt mag je meezingen. Website www.cantando-pijnacker.nl Mail oratoriumkoorcantando@gmail.com Telefoon 06-53918873 Facebook www.facebook.com/oratoriumkoorcantandopijnacker

Uitvoering: Stuif IN Café Cultuurrrr

Het slotakkoord van de Culturele Instuif. Zondag 25 september. Muzikaal verwelkomen we je en nemen je mee met prachtige klanken. Stuif je IN Cultuurrrr op weg naar Bertha’s Kleine Café aan de Dorpsstraat. Van jong tot oud, van urban tot chique is welkom. Dompel je in een afwisselende culturele voorstelling.  Het is THE PLACE TO BE tijdens de kunstroute van De Verbeelding. Laat je verrassen door een uniek en groots gezamenlijk Pijnacker-Nootdorp optreden. Met maar liefst twee zangkoren, drie dansscholen, vier muziekscholen en een toneelvereniging en dat allemaal op één podium? Komt het zien, pak je rustmoment, tijd voor een drankje? Stuif IN Cultuurrrr Deelnemende culturele organisaties: Balletstudio Belinda, Creating Art Productions, Muziekvereniging Excelsior Pijnacker, Muziekvereniging Haaglanden, Muziekschool Pijnacker, Oratoriumkoor Cantando Pijnacker, Gospel Popgroep PUUR!, Rootz Muziekschool, Toneelvereniging Het Voetlicht, YDL Dance Studio, Balletschool Delfgauw  Stuif IN Caf

Hildegard Mandos

  Hildegard Mandos Repeteert op: Op afspraak Locatie: Bartholomeuslaan 31 Nootdorp Culturele Instuif Tussen 1 en 23 september op maan- , dins-, woens- en donderdagen tussen 10.00 en 21.00 uur . Tijdens de Culture instuif kun je, alleen of met 2 personen, kennis maken met mij en ervaren wat er allemaal bij komt kijken om zangeres en muzikant te zijn.  Je kan een gratis proefles volgen en alle leeftijden zijn welkom.  Dit kan alleen via aanmelding per mail: hildegardmandos@icloud.com . Geef je voorkeursdata en tijden door en ik mail je terug voor een afspraak. Je bent van harte welkom!     Website www.hildegardmandos.nl Mailadres hildegardmandos@icloud.com Telefoon 06-58914726 Facebook https://www.facebook.com/Hildegard.Mandos.NL https://open.spotify.com/album/6zwB9Wao4oT98Ij7e64JzK