Doorgaan naar hoofdcontent

Muziekvereniging Haaglanden

 


Muziekvereniging Haaglanden

Repeteert op:
Show & Marchingband
Dinsdag van 19.30-21.30 uur

Jong Haaglanden
Donderdag van 19.30-21.30 uur

Individuele lessen op afspraak


Locatie:
CJMV-gebouw, Kerkweg 24 Pijnacker


Culturele Instuif

Dinsdag 6, 13 september Show- en Marching Band en donderdag 8, 15 september Jong Haaglanden
Kom kijken en zie hoe zij repeteren voor het pleinoptreden. Een gastheer/vrouw is aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Zaterdag 17 september
Het optreden op het Raadhuisplein van de Show- en Marchingband en Jong Haaglanden. Ook geven nog twee andere korpsen acte de préséance. Na afloop zijn de muzikanten aanspreekbaar en zij delen graag hun passie met je.

De week van 20 september (op dinsdag en de donderdag)
Er vinden gratis individuele- of groepslessen plaats. Je kan muziekinstrumenten leren bespelen en je wordt begeleid door kundige en enthousiaste instructeur(s).

Ook ben je van harte uitgenodigd te komen kijken bij de repetities van de Show- en Marchingband en Jong Haaglanden. Als je al een muziekinstrument bespeelt mag je misschien zelfs meedoen en als je nog niet een muziekinstrument bespeelt mag je het proberen.

Zaterdag 24 september
Treden ze weer op tijdens het weekend van De Verbeelding wat ook in het teken zal staan van ledenwerving. Mensen kunnen zich aanmelden voor proeflessen in de week of weken die volgen.

Zondag 25 september om 13.50 uur
Muziekvereniging Haaglanden opent de gezamenlijke uitvoering van de Culturele Instuif buiten bij CulturA.


Website 
www.dhpijnacker.nl

Mail
secretaris@dhpijnacker.nl

Telefoon
06-51032493

Facebook 
www.facebook.com/jonghaaglanden/
  
www.facebook.com/Show-Marchingband-HaaglandenPopulaire posts van deze blog

Culturele Instuif

Een reis met dans, muziek, toneel en zang! Van  5 tot en met 23 september  openen de culturele organisaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wagenwijd hun deuren zodat iedereen kan zien en ervaren wat zij te bieden hebben. Onderstaand 18 'Culturele organisaties' met informatie wat zij je bieden. Op zondag 25 september sluiten we de reis af met een spectaculaire uitvoering Stuif IN Café Cultuurrrr tijdens het evenement: De Verbeelding .  Zin in zingen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen en (nog) niet de stap genomen om dat echt te gaan doen?  Kom dan naar de eerste Culturele Instuif en ervaar hoe leuk het kan zijn! Zing je graag? Kijk dan eens bij de verschillende koren die zich presenteren. Of kom je liever in beweging en wil je genieten van dansen? Er zijn verschillende dansscholen, ieder met een eigen aanbod.  Zou je wel eens toneel willen spelen? Kijk of Het Voetlicht iets voor je is. Bespeel je een muziekinstrument en wil je same

Uitvoering: Stuif IN Café Cultuurrrr

Het slotakkoord van de Culturele Instuif. Zondag 25 september. Muzikaal verwelkomen we je en nemen je mee met prachtige klanken. Stuif je IN Cultuurrrr op weg naar Bertha’s Kleine Café aan de Dorpsstraat. Van jong tot oud, van urban tot chique is welkom. Dompel je in een afwisselende culturele voorstelling.  Het is THE PLACE TO BE tijdens de kunstroute van De Verbeelding. Laat je verrassen door een uniek en groots gezamenlijk Pijnacker-Nootdorp optreden. Met maar liefst twee zangkoren, drie dansscholen, vier muziekscholen en een toneelvereniging en dat allemaal op één podium? Komt het zien, pak je rustmoment, tijd voor een drankje? Stuif IN Cultuurrrr Deelnemende culturele organisaties: Balletstudio Belinda, Creating Art Productions, Muziekvereniging Excelsior Pijnacker, Muziekvereniging Haaglanden, Muziekschool Pijnacker, Oratoriumkoor Cantando Pijnacker, Gospel Popgroep PUUR!, Rootz Muziekschool, Toneelvereniging Het Voetlicht, YDL Dance Studio, Balletschool Delfgauw  Stuif IN Caf

Creating Art Productions

  Creating Art Productions Foto's bovenstaand en in het magazine bij CAP zijn gemaakt door Charlotte van Beem Locatie: Raaigras 103A Pijnacker Culturele Instuif Kom tijdens de Culturele Instuif doordeweeks gratis proefdansen tijdens de reguliere lessen en onderzoek welke les het beste bij jou past. Bekijk het lesrooster op https://www.creatingartproductions.com/rooster Open dag op zaterdag 10 september van 14.00 tot 18.00 uur Kom gezellig langs om kennis te maken met de dansschool. Dansworkshops, schminken, springkussen, op foto met Anna, Elsa en Olaf. 14.00-14.30          Acrobatiek 7-12 jaar 14.00-14.30          Hiphop/contemporary 12+ 14.00-14.30          Kidsdance 4-6 jaar 14.45-15.15          Acrobatiek 13+ 14.45-15-15           Kidsdance 4-6 jaar 14.45-15.15          Hiphop 7-12 jaar 15.30-16.00          Acrobatiek 7-12 jaar 15.30-16.00          Modern 13+ 15.30-16.00          Ballet 4-6 jaar 16.30-17.00          Acrobatiek 13+ 16.30-17.00          Ballet 7-12